Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήBakeriesΡΟΔΟΥΛΑ | Νέο...

ΡΟΔΟΥΛΑ | Νέο προϊόν. Τούρτα σε σχήμα καρδιάς

Νέα τούρτα σε σχήμα καρδιάς που απευθύνεται στα αρτοζαχαροπλαστεία και στα ζαχαροπλαστεία παρουσίασε η εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ

Από τι είναι η νέα καρδιά

Τούρτα έχει το απόλυτο σχήμα καρδιάς. Είναι φτιαγμένη από λαχταριστή κρεμά σοκολάτας υγείας στρώση από κρέμα patisserie με γεύση φράουλα και επικάλυψη με γεύση φράουλα με νιφάδες από κρυσταλλική ζάχαρη

Συνεχίστε να διαβάζετε

Γιουβέτσι με μοσχαράκι και κριθαράκι

Γιουβέτσι με μοσχαρίσιο κρέας και κριθαράκι είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που έχουν φέρει στην Ελλάδα οι Μικρασιάτες Έλληνες. Η λέξη «γιουβέτσι» προέρχεται από την τουρκική λέξη güveç, η οποία αναφέρεται σε πήλινο σκεύος που χρησιμοποιείται για το ψήσιμο φαγητών...

Gazpacho. Η καλοκαιρινή δροσερή σούπα λαχανικών

Η καταγωγή της σούπας Gazpacho προέρχεται από την Ισπανική Ανδαλουσία. Φημολογείται πως οι ρίζες της φτάνουν στα χρόνια της Ρωμαϊκής εποχής. Η Γκασπάτσο ήταν η σούπα των αγροτών και υπάρχουν πολλές παραλλαγές που διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή. Εδώ...

Χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό

Η συνταγή για Χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό είναι μια παραδοσιακή συνταγή που έχει ρίζες της στα νησιά του Αιγαίου και ειδικότερα σε αυτά που έχουν παράδοση την αλιεία. Ο συνδυασμός του κρασιού, της ντομάτας της ζάχαρης με μπαχαρικά, όπως...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img