More

    Published on

    ΑρχικήRestaurantsΤέλος εποχής για την ιστορική μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης

    Τέλος εποχής για την ιστορική μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης

    - Advertisement -

    Τέλος εποχής μετά από 64 χρόνια για την ιστορική μπουγάτσα Κοζάνη της που βρισκόταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

    Η ιδιοκτήτες της διάσημης μπουγάτσας με μια λιτή ανακοίνωση ευχαρίστησαν τους πελάτες που την τίμησαν τα 64 χρόνια της λειτουργίας

    - Advertisement -

    Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο κατάστημα αφήνει ωστόσο μια πιθανότητα να ξανά δούμε την Μπουγάτσα Κοζάνης σε μια νέα εποχή, πράγμα που το ευχόμαστε, γιατί η Θεσσαλονίκη χωρίς την Μπουγάτσα Κοζάνης θα είναι πιο φτωχή από άποψη γαστρονομικού ενδιαφέροντος και πόλου έλξης για τους επισκέπτες της.

    Η Κοζάνη φημιζόταν για την μπουγάτσα κρέμα και μπουγάτσα τυρί

    - Advertisement -

    Τα καταστήματα τα οποία βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στην περιοχή όπου χτίζεται η γραμμή του ΜΕΤΡΟ, έχουν περάσει πολύ δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια. Οι εργασίες που γίνονται τα τελευταία χρόνια εμποδίζουν την ομαλή διέλευση των πολιτών και των επισκεπτών. Τα περισσότερα καταστήματα δυστυχώς δεν άντεξαν το υψηλό λειτουργικό κόστος και το ένα μετά το άλλο ανέστειλαν την λειτουργία τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

    Τελευταία άρθρα

    Forum: Ξεκίνησε η HoReCa 2025

    Η έκθεση HoReCa 2025 έχει ανοίξει της πύλες της από 7-10 Φεβρουαρίου στους επαγγελματίες...

    Nikolas Bakery: Γλυκιές δημιουργίες για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

    Η Nikolas Bakery παρουσιάζει δύο μοναδικές γλυκές προτάσεις, ειδικά σχεδιασμένες για την πιο ρομαντική...

    Τορτίγια Mexilla: Από τη Μεξικάνικη Παράδοση στην Ελληνική Κουζίνα

    Οι Τορτίγιες Mexilla αποδεικνύονται μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να εντάξουν στην καθημερινή...

    Haskos – Luigi: Αναλαμβάνει τη διανομή του Segafredo στην Ελλάδα

    Στην εταιρεία Haskos Coffee & Beverages - Caffe’ Luigi Ε.Π.Ε. περνάει σύμφωνα με τις πληροφορίες της BonAppetit.gr η διανομή του καφέ...

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ

    Forum: Ξεκίνησε η HoReCa 2025

    Η έκθεση HoReCa 2025 έχει ανοίξει της πύλες της από 7-10 Φεβρουαρίου στους επαγγελματίες...

    Nikolas Bakery: Γλυκιές δημιουργίες για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

    Η Nikolas Bakery παρουσιάζει δύο μοναδικές γλυκές προτάσεις, ειδικά σχεδιασμένες για την πιο ρομαντική...

    Τορτίγια Mexilla: Από τη Μεξικάνικη Παράδοση στην Ελληνική Κουζίνα

    Οι Τορτίγιες Mexilla αποδεικνύονται μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να εντάξουν στην καθημερινή...

    Μοιράσου τη συνταγή σου μαζί μας και δες την να δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας!