Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήRestaurantsΤέλος εποχής για...

Τέλος εποχής για την ιστορική μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης

Τέλος εποχής μετά από 64 χρόνια για την ιστορική μπουγάτσα Κοζάνη της που βρισκόταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η ιδιοκτήτες της διάσημης μπουγάτσας με μια λιτή ανακοίνωση ευχαρίστησαν τους πελάτες που την τίμησαν τα 64 χρόνια της λειτουργίας

Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο κατάστημα αφήνει ωστόσο μια πιθανότητα να ξανά δούμε την Μπουγάτσα Κοζάνης σε μια νέα εποχή, πράγμα που το ευχόμαστε, γιατί η Θεσσαλονίκη χωρίς την Μπουγάτσα Κοζάνης θα είναι πιο φτωχή από άποψη γαστρονομικού ενδιαφέροντος και πόλου έλξης για τους επισκέπτες της.

Η Κοζάνη φημιζόταν για την μπουγάτσα κρέμα και μπουγάτσα τυρί

Τα καταστήματα τα οποία βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στην περιοχή όπου χτίζεται η γραμμή του ΜΕΤΡΟ, έχουν περάσει πολύ δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια. Οι εργασίες που γίνονται τα τελευταία χρόνια εμποδίζουν την ομαλή διέλευση των πολιτών και των επισκεπτών. Τα περισσότερα καταστήματα δυστυχώς δεν άντεξαν το υψηλό λειτουργικό κόστος και το ένα μετά το άλλο ανέστειλαν την λειτουργία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συνεχίστε να διαβάζετε

Vegan γεμιστές πιπεριές και ντομάτες με μόνο τρία υλικά

Τα γεμιστά είναι παραδοσιακό πιάτο της Ελλάδας. Σας παρουσιάζουμε μια εναλλακτική vegan συνταγή με μόλις τρία συστατικά, αλάτι και πιπέρι. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 4 Πιπεριές 4 Ντομάτες 300g Ρύζι Καρολίνα 1 Κρεμμύδι ξηρό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 1 κ.γ. Αλάτι Λίγο Πιπέρι μαύρο...

Λαζάνια ‘a la Pizza’ με mozarella και κόκκινη σάλτσα βασιλικού ψημένα στο φούρνο

Τα Λαζάνια είναι σύμφωνα με τις ιστορικές αναφορές το παλαιότερο ζυμαρικό. Η ονομασία τους προέρχεται από το laganum. Η κλασική τους εκδοχή είναι με κιμά, αλλά τι γίνεται όταν διανύουμε την περίοδο της νηστείας ή όταν δεν τρώμε κρέας; Φτιάξαμε...

Μπατζίνα. Η πεντανόστιμη Θεσσαλική ζυμαρόπιτα

H Μπατζίνα είναι είδος πίτας που γίνεται χωρίς φύλλο και για αυτό συχνά ονομάζεται και ζυμαρόπιτα. Η προέλευση της είναι από την Ήπειρο και από την Θεσσαλία. Ήταν η πίτα των βοσκών και γινόταν συνήθως με τυρί Μπάτζο απ' όπου...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img