Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήRestaurantsΤέλος εποχής για...

Τέλος εποχής για την ιστορική μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης

Τέλος εποχής μετά από 64 χρόνια για την ιστορική μπουγάτσα Κοζάνη της που βρισκόταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η ιδιοκτήτες της διάσημης μπουγάτσας με μια λιτή ανακοίνωση ευχαρίστησαν τους πελάτες που την τίμησαν τα 64 χρόνια της λειτουργίας

Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο κατάστημα αφήνει ωστόσο μια πιθανότητα να ξανά δούμε την Μπουγάτσα Κοζάνης σε μια νέα εποχή, πράγμα που το ευχόμαστε, γιατί η Θεσσαλονίκη χωρίς την Μπουγάτσα Κοζάνης θα είναι πιο φτωχή από άποψη γαστρονομικού ενδιαφέροντος και πόλου έλξης για τους επισκέπτες της.

Η Κοζάνη φημιζόταν για την μπουγάτσα κρέμα και μπουγάτσα τυρί

Τα καταστήματα τα οποία βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στην περιοχή όπου χτίζεται η γραμμή του ΜΕΤΡΟ, έχουν περάσει πολύ δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια. Οι εργασίες που γίνονται τα τελευταία χρόνια εμποδίζουν την ομαλή διέλευση των πολιτών και των επισκεπτών. Τα περισσότερα καταστήματα δυστυχώς δεν άντεξαν το υψηλό λειτουργικό κόστος και το ένα μετά το άλλο ανέστειλαν την λειτουργία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συνεχίστε να διαβάζετε

Νέα εμφάνιση για τα καφέ Jacobs από την JDE Professional Ελλάς

Νέα εμφάνιση για τον καφέ Jacobs της εταιρείας JDE Professional Hellas.

Σπιτικός Μουσακάς – Homemade Moussaka

Ο Μουσακάς θεωρείται ένα από τα πιο προβεβλημένα πιάτα της Ελληνικής γαστρονομίας και ένα από τα βασικά πιάτα στα εστιατόρια, ειδικότερα σε αυτά που βρίσκονται σε τουριστικά θέρετρα. Λόγω των πολλών παρασκευών είναι πολλές φορές αποτρεπτικό να το μαγειρεύουμε...

Καλοκαιρινά μύδια με κέλυφος a la Greca

Το Ελληνικό καλοκαίρι θέλει τα θαλασσινά του και τα μύδια που είναι ένας από τους καλύτερους μεζέδες. Η συνταγή είναι από την Κρήτη από εστιατόριο 50 ετών. Για την προετοιμασία του θα χρειαστούμε 15-20 μύδια με κέλυφος, ένα ποτήρι λευκό...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img