Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήBakeriesΕίσοδος των Φούρνων...

Είσοδος των Φούρνων ΛΕΜΟΝΗ στην Θεσσαλονίκη

Η αλυσίδα φούρνων Λεμονή ξεκίνησε από την Χαλκιδική, από το πιο απομακρυσμένο σημείο ένα ψαροχώρι το Παλιούρι πριν από 45 χρόνια. Τα τελευταία 20 χρόνια η εταιρία έχει αναπτύξει αλυσίδα καταστημάτων σε όλη την Χαλκιδική, κυρίως όμως στο “Πρώτο Πόδι”

Που άνοιξε το νέο κατάστημα

Το νέο σημείο άνοιξε στις 8 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Πυλαίας, κοντά στην πρώην κεραμοποιία ΑΛΛΑΤΙΝΙ και απέναντι από τον εκκλησία του Αγίου Βασιλείου.

Το νέο μαγαζί είναι ένα μαγαζί που το επιλέγεις για όλες τις ώρες της μέρας

Το νέο μαγαζί διαθέτει μεγάλο σαλόνι που λειτουργεί τα απογεύματα και τα βράδια και ως καφέ, αλλά και ως Hot Pot Pasteria με μεγάλη γκάμα από μακαρονάδες.

Υπάρχουν κατηγορίες προϊόντων όπως:

  • Άρτος και αρτοποιία
  • Ζαχαροπλαστική
  • Καφές (Σαλόνι και on the go)
  • Πίτες και μπουγάτσες
  • Snack με κρύα σάντουιτς και σαλάτες
  • Hot Pot Pasteria

Συνεχίστε να διαβάζετε

Vegan γεμιστές πιπεριές και ντομάτες με μόνο τρία υλικά

Τα γεμιστά είναι παραδοσιακό πιάτο της Ελλάδας. Σας παρουσιάζουμε μια εναλλακτική vegan συνταγή με μόλις τρία συστατικά, αλάτι και πιπέρι. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 4 Πιπεριές 4 Ντομάτες 300g Ρύζι Καρολίνα 1 Κρεμμύδι ξηρό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 1 κ.γ. Αλάτι Λίγο Πιπέρι μαύρο...

Λαζάνια ‘a la Pizza’ με mozarella και κόκκινη σάλτσα βασιλικού ψημένα στο φούρνο

Τα Λαζάνια είναι σύμφωνα με τις ιστορικές αναφορές το παλαιότερο ζυμαρικό. Η ονομασία τους προέρχεται από το laganum. Η κλασική τους εκδοχή είναι με κιμά, αλλά τι γίνεται όταν διανύουμε την περίοδο της νηστείας ή όταν δεν τρώμε κρέας; Φτιάξαμε...

Μπατζίνα. Η πεντανόστιμη Θεσσαλική ζυμαρόπιτα

H Μπατζίνα είναι είδος πίτας που γίνεται χωρίς φύλλο και για αυτό συχνά ονομάζεται και ζυμαρόπιτα. Η προέλευση της είναι από την Ήπειρο και από την Θεσσαλία. Ήταν η πίτα των βοσκών και γινόταν συνήθως με τυρί Μπάτζο απ' όπου...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img