Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήBakeriesΕίσοδος των Φούρνων...

Είσοδος των Φούρνων ΛΕΜΟΝΗ στην Θεσσαλονίκη

Η αλυσίδα φούρνων Λεμονή ξεκίνησε από την Χαλκιδική, από το πιο απομακρυσμένο σημείο ένα ψαροχώρι το Παλιούρι πριν από 45 χρόνια. Τα τελευταία 20 χρόνια η εταιρία έχει αναπτύξει αλυσίδα καταστημάτων σε όλη την Χαλκιδική, κυρίως όμως στο “Πρώτο Πόδι”

Που άνοιξε το νέο κατάστημα

Το νέο σημείο άνοιξε στις 8 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Πυλαίας, κοντά στην πρώην κεραμοποιία ΑΛΛΑΤΙΝΙ και απέναντι από τον εκκλησία του Αγίου Βασιλείου.

Το νέο μαγαζί είναι ένα μαγαζί που το επιλέγεις για όλες τις ώρες της μέρας

Το νέο μαγαζί διαθέτει μεγάλο σαλόνι που λειτουργεί τα απογεύματα και τα βράδια και ως καφέ, αλλά και ως Hot Pot Pasteria με μεγάλη γκάμα από μακαρονάδες.

Υπάρχουν κατηγορίες προϊόντων όπως:

  • Άρτος και αρτοποιία
  • Ζαχαροπλαστική
  • Καφές (Σαλόνι και on the go)
  • Πίτες και μπουγάτσες
  • Snack με κρύα σάντουιτς και σαλάτες
  • Hot Pot Pasteria

Συνεχίστε να διαβάζετε

Νέα εμφάνιση για τα καφέ Jacobs από την JDE Professional Ελλάς

Νέα εμφάνιση για τον καφέ Jacobs της εταιρείας JDE Professional Hellas.

Σπιτικός Μουσακάς – Homemade Moussaka

Ο Μουσακάς θεωρείται ένα από τα πιο προβεβλημένα πιάτα της Ελληνικής γαστρονομίας και ένα από τα βασικά πιάτα στα εστιατόρια, ειδικότερα σε αυτά που βρίσκονται σε τουριστικά θέρετρα. Λόγω των πολλών παρασκευών είναι πολλές φορές αποτρεπτικό να το μαγειρεύουμε...

Καλοκαιρινά μύδια με κέλυφος a la Greca

Το Ελληνικό καλοκαίρι θέλει τα θαλασσινά του και τα μύδια που είναι ένας από τους καλύτερους μεζέδες. Η συνταγή είναι από την Κρήτη από εστιατόριο 50 ετών. Για την προετοιμασία του θα χρειαστούμε 15-20 μύδια με κέλυφος, ένα ποτήρι λευκό...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img