More

    Published on

    ΑρχικήRestaurantsΈκλεισε ιστορικό εστιατόριο 'Αχνός' μετά από 53 χρόνια

    Έκλεισε ιστορικό εστιατόριο ‘Αχνός’ μετά από 53 χρόνια

    - Advertisement -

    Τίτλοι τέλους για το εστιατόριο – μαγειρείο Αχνός. Το εστιατόριο Αχνός ιδρύθηκε το 1971 και αποτελούσε μια παραδοσιακή, οικογενειακή ταβέρνα. Πέρα από το λαικό στυλ το εστιατόριο ήταν γνωστό πέρα από τα όρια της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος ήταν η παραδοσιακή και ποιοτική κουζίνα με σπιτικά μαγειρευτά φαγητά.

    Το κλείσιμο του εστιατορίου Αχνός είναι άλλη μια απώλεια για την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης.

    Τελευταία άρθρα

    Σπιτική συνταγή για μπακαλιάρο με σκορδαλιά

    Ο μπακαλιάρος με σκορδαλιά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης μας και τον "τιμάμε" στο...

    Αρτοζαχαροπλαστεία ΣΚΛΑΡΗΣ: Τρεις γενιές παράδοση στη γεύση

    Αν υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να το επισκεφτείτε όταν θα έρθετε στην Καβάλα...

    Επισκεφτήκαμε το ιστορικό ζαχαροπλαστείο ΚΡΟΝΟΣ στην Έδεσσα και δοκιμάσαμε τις θρυλικές φλογέρες

    Στην καρδιά της Έδεσσας, ένα όνομα ξεχωρίζει εδώ και σχεδόν έναν αιώνα: το ζαχαροπλαστείο Κρόνος....

    Η Ioniki φέρνει τρεις νέες χωριάτικες πίτες!

    Η Ioniki, με πολυετή εμπειρία στη δημιουργία εκλεκτών προϊόντων ζύμης, ανακοινώνει με χαρά το...

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ

    Σπιτική συνταγή για μπακαλιάρο με σκορδαλιά

    Ο μπακαλιάρος με σκορδαλιά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης μας και τον "τιμάμε" στο...

    Αρτοζαχαροπλαστεία ΣΚΛΑΡΗΣ: Τρεις γενιές παράδοση στη γεύση

    Αν υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να το επισκεφτείτε όταν θα έρθετε στην Καβάλα...

    Επισκεφτήκαμε το ιστορικό ζαχαροπλαστείο ΚΡΟΝΟΣ στην Έδεσσα και δοκιμάσαμε τις θρυλικές φλογέρες

    Στην καρδιά της Έδεσσας, ένα όνομα ξεχωρίζει εδώ και σχεδόν έναν αιώνα: το ζαχαροπλαστείο Κρόνος....

    Μοιράσου τη συνταγή σου μαζί μας και δες την να δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας!