Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήRestaurantsΝτολαμαδάκια Μαριάννας σε...

Ντολαμαδάκια Μαριάννας σε συσκευασία Ho.Re.Ca

Για πολλούς είναι τα καλύτερα, αλλά και τα πιο “μαμαδίστικα” ντολμαδάκια. Είναι τα ξακουστά Ντολμαδάκια της Μαριάννας από την Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. Φτιάχνονται με το μοναδικό, από ιδιόκτητο αμπελώνα φύλλο και με τα χέρια, όπως τα έκαναν οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας.

Αυθεντικότητα και μοναδικότητα

Η οικογένεια Καζάκη παράγει εδώ και 30 χρόνια τα περίφημα Ντολμαδάκια της Μαριάννας και έχει πάει το ντολμαδάκι, όπως λέμε σε άλλο level! Εκεί που ήταν ένα προϊόν υποτιμημένο, της κονσέρβας με φύλλο που “κατέβαινε αμάσιτο”, με τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας τα πράγματα άλλαξαν. Τα φύλλα είναι τόσο τρυφερά και η γέμιση πραγματικά πεντανόστιμη. Έτσι μπήκαν με μεγάλο αγώνα στα καλύτερα ντελικατέσσεν, αλλά και στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας όπου τα σερβίρουν ως παραδοσιακό ορεκτικό.

Το “Σούσι” της Ελλάδας διαπρέπει και μεγαλουργεί και στο εξωτερικό

Καθώς τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας έχουν ταξιδέψει στα απέραντα του κόσμου, Αυστραλία, Αμερική, μέχρι και την Ιαπωνία έχουν βρει την θέση που τους αξίζει. Έτσι μπορούμε χωρίς υπερβολή να πούμε ότι είναι τα “σούσι” της Ελλάδας.

Που θα τα βρείτε.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας

Συνεχίστε να διαβάζετε

Γιουβέτσι με μοσχαράκι και κριθαράκι

Γιουβέτσι με μοσχαρίσιο κρέας και κριθαράκι είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που έχουν φέρει στην Ελλάδα οι Μικρασιάτες Έλληνες. Η λέξη «γιουβέτσι» προέρχεται από την τουρκική λέξη güveç, η οποία αναφέρεται σε πήλινο σκεύος που χρησιμοποιείται για το ψήσιμο φαγητών...

Gazpacho. Η καλοκαιρινή δροσερή σούπα λαχανικών

Η καταγωγή της σούπας Gazpacho προέρχεται από την Ισπανική Ανδαλουσία. Φημολογείται πως οι ρίζες της φτάνουν στα χρόνια της Ρωμαϊκής εποχής. Η Γκασπάτσο ήταν η σούπα των αγροτών και υπάρχουν πολλές παραλλαγές που διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή. Εδώ...

Χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό

Η συνταγή για Χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό είναι μια παραδοσιακή συνταγή που έχει ρίζες της στα νησιά του Αιγαίου και ειδικότερα σε αυτά που έχουν παράδοση την αλιεία. Ο συνδυασμός του κρασιού, της ντομάτας της ζάχαρης με μπαχαρικά, όπως...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img