Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήRestaurantsΝτολαμαδάκια Μαριάννας σε...

Ντολαμαδάκια Μαριάννας σε συσκευασία Ho.Re.Ca

Για πολλούς είναι τα καλύτερα, αλλά και τα πιο “μαμαδίστικα” ντολμαδάκια. Είναι τα ξακουστά Ντολμαδάκια της Μαριάννας από την Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. Φτιάχνονται με το μοναδικό, από ιδιόκτητο αμπελώνα φύλλο και με τα χέρια, όπως τα έκαναν οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας.

Αυθεντικότητα και μοναδικότητα

Η οικογένεια Καζάκη παράγει εδώ και 30 χρόνια τα περίφημα Ντολμαδάκια της Μαριάννας και έχει πάει το ντολμαδάκι, όπως λέμε σε άλλο level! Εκεί που ήταν ένα προϊόν υποτιμημένο, της κονσέρβας με φύλλο που “κατέβαινε αμάσιτο”, με τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας τα πράγματα άλλαξαν. Τα φύλλα είναι τόσο τρυφερά και η γέμιση πραγματικά πεντανόστιμη. Έτσι μπήκαν με μεγάλο αγώνα στα καλύτερα ντελικατέσσεν, αλλά και στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας όπου τα σερβίρουν ως παραδοσιακό ορεκτικό.

Το “Σούσι” της Ελλάδας διαπρέπει και μεγαλουργεί και στο εξωτερικό

Καθώς τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας έχουν ταξιδέψει στα απέραντα του κόσμου, Αυστραλία, Αμερική, μέχρι και την Ιαπωνία έχουν βρει την θέση που τους αξίζει. Έτσι μπορούμε χωρίς υπερβολή να πούμε ότι είναι τα “σούσι” της Ελλάδας.

Που θα τα βρείτε.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας

Συνεχίστε να διαβάζετε

Vegan γεμιστές πιπεριές και ντομάτες με μόνο τρία υλικά

Τα γεμιστά είναι παραδοσιακό πιάτο της Ελλάδας. Σας παρουσιάζουμε μια εναλλακτική vegan συνταγή με μόλις τρία συστατικά, αλάτι και πιπέρι. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 4 Πιπεριές 4 Ντομάτες 300g Ρύζι Καρολίνα 1 Κρεμμύδι ξηρό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 1 κ.γ. Αλάτι Λίγο Πιπέρι μαύρο...

Λαζάνια ‘a la Pizza’ με mozarella και κόκκινη σάλτσα βασιλικού ψημένα στο φούρνο

Τα Λαζάνια είναι σύμφωνα με τις ιστορικές αναφορές το παλαιότερο ζυμαρικό. Η ονομασία τους προέρχεται από το laganum. Η κλασική τους εκδοχή είναι με κιμά, αλλά τι γίνεται όταν διανύουμε την περίοδο της νηστείας ή όταν δεν τρώμε κρέας; Φτιάξαμε...

Μπατζίνα. Η πεντανόστιμη Θεσσαλική ζυμαρόπιτα

H Μπατζίνα είναι είδος πίτας που γίνεται χωρίς φύλλο και για αυτό συχνά ονομάζεται και ζυμαρόπιτα. Η προέλευση της είναι από την Ήπειρο και από την Θεσσαλία. Ήταν η πίτα των βοσκών και γινόταν συνήθως με τυρί Μπάτζο απ' όπου...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img