Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήRestaurantsΚασίδης | Συμμετέχει...

Κασίδης | Συμμετέχει στην φετινή Ho.Re.Ca 2024

Η εταιρεία Κασίδης είναι η μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο κλάδο του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων στην Ελλάδα. Με ιστορία ξεκινά από το μακρινό 1885 και η συνταγή της επιτυχίας της προέρχεται από τρεις παράγοντες που το καθένα συμπληρώνει το άλλο.

Τρίπτυχο της επιτυχίας

Η αρχή όλων είναι η επιλογή της άριστης πρώτης ύλης, δηλαδή των κρεάτων. Eδώ η Κασίδης δεν κάνει κανένα συμβιβασμό και επιλέγει μόνο τα καλύτερα κρέατα της αγοράς. Στην συνέχεια είναι η τεχνογνωσία και η χρήση του πιο σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού. Το τρίτο και ίσως και το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι της εταιρείας που σχεδιάζουν, παράγουν και φέρνουν τα προϊόντα στους καταναλωτές και δίνουν στο τρίπτυχο την φυσική υπόσταση.

Τι θα βρείτε στο περίπτερο της Κασίδης;

Οι επαγγελματίες της εστίασης μπορούν να δοκιμάσουν στην Ho.Re.Ca του 2024 τον πρωτοποριακό χοιρινό γύρο που έχει μια από τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς. Με την καινοτόμα μέθοδο φτάνει στο απίστευτο 65%!

Που θα βρείτε το περίπτερο της Κασίδης;

Μπορείτε να βρείτε το περίπτερο της Κασίδης στο Hall 4 και στο A02/B01

Επικοινωνήστε με την εταιρεία

Δεν μπορέσατε να έρθετε στην έκθεση αλλά σας ενδιαφέρουν τα προϊόντα Κασίδης;

Επικοινωνήστε μαζί με την εταιρεία!

Συνεχίστε να διαβάζετε

Γιουβέτσι με μοσχαράκι και κριθαράκι

Γιουβέτσι με μοσχαρίσιο κρέας και κριθαράκι είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που έχουν φέρει στην Ελλάδα οι Μικρασιάτες Έλληνες. Η λέξη «γιουβέτσι» προέρχεται από την τουρκική λέξη güveç, η οποία αναφέρεται σε πήλινο σκεύος που χρησιμοποιείται για το ψήσιμο φαγητών...

Gazpacho. Η καλοκαιρινή δροσερή σούπα λαχανικών

Η καταγωγή της σούπας Gazpacho προέρχεται από την Ισπανική Ανδαλουσία. Φημολογείται πως οι ρίζες της φτάνουν στα χρόνια της Ρωμαϊκής εποχής. Η Γκασπάτσο ήταν η σούπα των αγροτών και υπάρχουν πολλές παραλλαγές που διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή. Εδώ...

Χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό

Η συνταγή για Χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό είναι μια παραδοσιακή συνταγή που έχει ρίζες της στα νησιά του Αιγαίου και ειδικότερα σε αυτά που έχουν παράδοση την αλιεία. Ο συνδυασμός του κρασιού, της ντομάτας της ζάχαρης με μπαχαρικά, όπως...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img