Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήRestaurantsΚασίδης | Συμμετέχει...

Κασίδης | Συμμετέχει στην φετινή Ho.Re.Ca 2024

Η εταιρεία Κασίδης είναι η μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο κλάδο του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων στην Ελλάδα. Με ιστορία ξεκινά από το μακρινό 1885 και η συνταγή της επιτυχίας της προέρχεται από τρεις παράγοντες που το καθένα συμπληρώνει το άλλο.

Τρίπτυχο της επιτυχίας

Η αρχή όλων είναι η επιλογή της άριστης πρώτης ύλης, δηλαδή των κρεάτων. Eδώ η Κασίδης δεν κάνει κανένα συμβιβασμό και επιλέγει μόνο τα καλύτερα κρέατα της αγοράς. Στην συνέχεια είναι η τεχνογνωσία και η χρήση του πιο σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού. Το τρίτο και ίσως και το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι της εταιρείας που σχεδιάζουν, παράγουν και φέρνουν τα προϊόντα στους καταναλωτές και δίνουν στο τρίπτυχο την φυσική υπόσταση.

Τι θα βρείτε στο περίπτερο της Κασίδης;

Οι επαγγελματίες της εστίασης μπορούν να δοκιμάσουν στην Ho.Re.Ca του 2024 τον πρωτοποριακό χοιρινό γύρο που έχει μια από τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς. Με την καινοτόμα μέθοδο φτάνει στο απίστευτο 65%!

Που θα βρείτε το περίπτερο της Κασίδης;

Μπορείτε να βρείτε το περίπτερο της Κασίδης στο Hall 4 και στο A02/B01

Επικοινωνήστε με την εταιρεία

Δεν μπορέσατε να έρθετε στην έκθεση αλλά σας ενδιαφέρουν τα προϊόντα Κασίδης;

Επικοινωνήστε μαζί με την εταιρεία!

Συνεχίστε να διαβάζετε

Vegan γεμιστές πιπεριές και ντομάτες με μόνο τρία υλικά

Τα γεμιστά είναι παραδοσιακό πιάτο της Ελλάδας. Σας παρουσιάζουμε μια εναλλακτική vegan συνταγή με μόλις τρία συστατικά, αλάτι και πιπέρι. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 4 Πιπεριές 4 Ντομάτες 300g Ρύζι Καρολίνα 1 Κρεμμύδι ξηρό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 1 κ.γ. Αλάτι Λίγο Πιπέρι μαύρο...

Λαζάνια ‘a la Pizza’ με mozarella και κόκκινη σάλτσα βασιλικού ψημένα στο φούρνο

Τα Λαζάνια είναι σύμφωνα με τις ιστορικές αναφορές το παλαιότερο ζυμαρικό. Η ονομασία τους προέρχεται από το laganum. Η κλασική τους εκδοχή είναι με κιμά, αλλά τι γίνεται όταν διανύουμε την περίοδο της νηστείας ή όταν δεν τρώμε κρέας; Φτιάξαμε...

Μπατζίνα. Η πεντανόστιμη Θεσσαλική ζυμαρόπιτα

H Μπατζίνα είναι είδος πίτας που γίνεται χωρίς φύλλο και για αυτό συχνά ονομάζεται και ζυμαρόπιτα. Η προέλευση της είναι από την Ήπειρο και από την Θεσσαλία. Ήταν η πίτα των βοσκών και γινόταν συνήθως με τυρί Μπάτζο απ' όπου...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img