Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήBakeriesΕίσοδος των Φούρνων...

Είσοδος των Φούρνων ΛΕΜΟΝΗ στην Θεσσαλονίκη

Η αλυσίδα φούρνων Λεμονή ξεκίνησε από την Χαλκιδική, από το πιο απομακρυσμένο σημείο ένα ψαροχώρι το Παλιούρι πριν από 45 χρόνια. Τα τελευταία 20 χρόνια η εταιρία έχει αναπτύξει αλυσίδα καταστημάτων σε όλη την Χαλκιδική, κυρίως όμως στο “Πρώτο Πόδι”

Που άνοιξε το νέο κατάστημα

Το νέο σημείο άνοιξε στις 8 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Πυλαίας, κοντά στην πρώην κεραμοποιία ΑΛΛΑΤΙΝΙ και απέναντι από τον εκκλησία του Αγίου Βασιλείου.

Το νέο μαγαζί είναι ένα μαγαζί που το επιλέγεις για όλες τις ώρες της μέρας

Το νέο μαγαζί διαθέτει μεγάλο σαλόνι που λειτουργεί τα απογεύματα και τα βράδια και ως καφέ, αλλά και ως Hot Pot Pasteria με μεγάλη γκάμα από μακαρονάδες.

Υπάρχουν κατηγορίες προϊόντων όπως:

  • Άρτος και αρτοποιία
  • Ζαχαροπλαστική
  • Καφές (Σαλόνι και on the go)
  • Πίτες και μπουγάτσες
  • Snack με κρύα σάντουιτς και σαλάτες
  • Hot Pot Pasteria

Συνεχίστε να διαβάζετε

Γιουβέτσι με μοσχαράκι και κριθαράκι

Γιουβέτσι με μοσχαρίσιο κρέας και κριθαράκι είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που έχουν φέρει στην Ελλάδα οι Μικρασιάτες Έλληνες. Η λέξη «γιουβέτσι» προέρχεται από την τουρκική λέξη güveç, η οποία αναφέρεται σε πήλινο σκεύος που χρησιμοποιείται για το ψήσιμο φαγητών...

Gazpacho. Η καλοκαιρινή δροσερή σούπα λαχανικών

Η καταγωγή της σούπας Gazpacho προέρχεται από την Ισπανική Ανδαλουσία. Φημολογείται πως οι ρίζες της φτάνουν στα χρόνια της Ρωμαϊκής εποχής. Η Γκασπάτσο ήταν η σούπα των αγροτών και υπάρχουν πολλές παραλλαγές που διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή. Εδώ...

Χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό

Η συνταγή για Χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό είναι μια παραδοσιακή συνταγή που έχει ρίζες της στα νησιά του Αιγαίου και ειδικότερα σε αυτά που έχουν παράδοση την αλιεία. Ο συνδυασμός του κρασιού, της ντομάτας της ζάχαρης με μπαχαρικά, όπως...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img