Για πολλούς είναι τα καλύτερα, αλλά και τα πιο “μαμαδίστικα” ντολμαδάκια. Είναι τα ξακουστά Ντολμαδάκια της Μαριάννας από την Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. Φτιάχνονται με το μοναδικό, από ιδιόκτητο αμπελώνα φύλλο και με τα χέρια, όπως τα έκαναν οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας.
Αυθεντικότητα και μοναδικότητα
Η οικογένεια Καζάκη παράγει εδώ και 30 χρόνια τα περίφημα Ντολμαδάκια της Μαριάννας και έχει πάει το ντολμαδάκι, όπως λέμε σε άλλο level! Εκεί που ήταν ένα προϊόν υποτιμημένο, της κονσέρβας με φύλλο που “κατέβαινε αμάσιτο”, με τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας τα πράγματα άλλαξαν. Τα φύλλα είναι τόσο τρυφερά και η γέμιση πραγματικά πεντανόστιμη. Έτσι μπήκαν με μεγάλο αγώνα στα καλύτερα ντελικατέσσεν, αλλά και στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας όπου τα σερβίρουν ως παραδοσιακό ορεκτικό.
Το “Σούσι” της Ελλάδας διαπρέπει και μεγαλουργεί και στο εξωτερικό
Καθώς τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας έχουν ταξιδέψει στα απέραντα του κόσμου, Αυστραλία, Αμερική, μέχρι και την Ιαπωνία έχουν βρει την θέση που τους αξίζει. Έτσι μπορούμε χωρίς υπερβολή να πούμε ότι είναι τα “σούσι” της Ελλάδας.
Που θα τα βρείτε.
Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας