Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήCook with usΨωμί χωρίς γλουτένη

Ψωμί χωρίς γλουτένη

Το ψωμί χωρίς γλουτένη είναι συχνά δυσεύρετο στην αγορά. Εδώ από  κάτω έχουμε την συνταγή από κορυφαίο φούρνο της Ελληνικής αγοράς

Τα συστατικά

500 γραμμάρια αλεύρι χωρίς γλουτένη
20 γραμμάρια μαγιά νωπή ή 7 γραμμάρια ξηρή (κατά προτίμηση μαγιά χωρίς γλυτένη)
10 γραμμάρια ζάχαρη
5 γραμμάρια αλάτι
20 γραμμάρια μαργαρίνη μαλακή
400 γραμμάρια νερό

Εκτέλεση

Ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα

Σε μια λεκάνη αναμειγείουμε το αλεύρι, τη μαγιά, το αλάτι και την ζάχαρη.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το χλιαρό νερό και το ζυμώνουμε μέχρι να
δέσει καλά. Στο τέλος προσθέτουμε την μαργαρίνη. Βάζουμε την ζύμη μέσα σε βουτυρομένη φόρμα και την σκεπάζουμε για
45 λεπτά. Αλείφουμε την ζύμη με μαργαρίνη και την χαράζουμε. Ψήνουμε σε προθερμανσμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50-60
λεπτά

Προτεινόμενη υλικά

Συνεχίστε να διαβάζετε

Γιουβαρλάκια της θείας Σουλτάνας

Τα γιουβαρλάκια ήταν η αγαπημένη συνταγή της θείας Σουλτάνας. Μας έμαθε να τα κάνουμε με παραδοσιακό τρόπο, όπως τα έκανε η γιαγιά της στο χωριό. Η συνταγή είναι πάνω από 100 χρονών και εκτός από την ιστορική έχει και...

Το 4ο της κατάστημα άνοιξε η αλυσίδα Mc Donald’s στην Θεσσαλονίκη

Στο Mediterranean Cosmos στην κεντρική πλατεία του εμπορικού κέντρου άνοιξε το περασμένο Σαββατοκύριακο το νέο κατάστημα η αλυσίδα Mc Donald's. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η παραδοσιακή σπιτική Ρεβιθάδα

Η ρεβιθάδα είναι μια σούπα - πιάτο που αγαπάνε οι φαν των οσπρίων. Το αν την αποκαλέσουμε σούπα ή πιάτο εξαρτάται από την ποσότητα του υγρού στοιχείου που έχει Η ρεβιθάδα είναι παραδοσιακό πιάτο που μαγειρεύεται κυρίως από τα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img