Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήCook with usΨωμί χωρίς γλουτένη

Ψωμί χωρίς γλουτένη

Το ψωμί χωρίς γλουτένη είναι συχνά δυσεύρετο στην αγορά. Εδώ από  κάτω έχουμε την συνταγή από κορυφαίο φούρνο της Ελληνικής αγοράς

Τα συστατικά

500 γραμμάρια αλεύρι χωρίς γλουτένη
20 γραμμάρια μαγιά νωπή ή 7 γραμμάρια ξηρή (κατά προτίμηση μαγιά χωρίς γλυτένη)
10 γραμμάρια ζάχαρη
5 γραμμάρια αλάτι
20 γραμμάρια μαργαρίνη μαλακή
400 γραμμάρια νερό

Εκτέλεση

Ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα

Σε μια λεκάνη αναμειγείουμε το αλεύρι, τη μαγιά, το αλάτι και την ζάχαρη.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το χλιαρό νερό και το ζυμώνουμε μέχρι να
δέσει καλά. Στο τέλος προσθέτουμε την μαργαρίνη. Βάζουμε την ζύμη μέσα σε βουτυρομένη φόρμα και την σκεπάζουμε για
45 λεπτά. Αλείφουμε την ζύμη με μαργαρίνη και την χαράζουμε. Ψήνουμε σε προθερμανσμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50-60
λεπτά

Προτεινόμενη υλικά

Συνεχίστε να διαβάζετε

Νέα εμφάνιση για τα καφέ Jacobs από την JDE Professional Ελλάς

Νέα εμφάνιση για τον καφέ Jacobs της εταιρείας JDE Professional Hellas.

Σπιτικός Μουσακάς – Homemade Moussaka

Ο Μουσακάς θεωρείται ένα από τα πιο προβεβλημένα πιάτα της Ελληνικής γαστρονομίας και ένα από τα βασικά πιάτα στα εστιατόρια, ειδικότερα σε αυτά που βρίσκονται σε τουριστικά θέρετρα. Λόγω των πολλών παρασκευών είναι πολλές φορές αποτρεπτικό να το μαγειρεύουμε...

Καλοκαιρινά μύδια με κέλυφος a la Greca

Το Ελληνικό καλοκαίρι θέλει τα θαλασσινά του και τα μύδια που είναι ένας από τους καλύτερους μεζέδες. Η συνταγή είναι από την Κρήτη από εστιατόριο 50 ετών. Για την προετοιμασία του θα χρειαστούμε 15-20 μύδια με κέλυφος, ένα ποτήρι λευκό...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img