Το ψωμί χωρίς γλουτένη είναι συχνά δυσεύρετο στην αγορά. Εδώ από κάτω έχουμε την συνταγή από κορυφαίο φούρνο της Ελληνικής αγοράς
Τα συστατικά
500 γραμμάρια αλεύρι χωρίς γλουτένη
20 γραμμάρια μαγιά νωπή ή 7 γραμμάρια ξηρή (κατά προτίμηση μαγιά χωρίς γλυτένη)
10 γραμμάρια ζάχαρη
5 γραμμάρια αλάτι
20 γραμμάρια μαργαρίνη μαλακή
400 γραμμάρια νερό
Εκτέλεση
Ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα
Σε μια λεκάνη αναμειγείουμε το αλεύρι, τη μαγιά, το αλάτι και την ζάχαρη.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το χλιαρό νερό και το ζυμώνουμε μέχρι να
δέσει καλά. Στο τέλος προσθέτουμε την μαργαρίνη. Βάζουμε την ζύμη μέσα σε βουτυρομένη φόρμα και την σκεπάζουμε για
45 λεπτά. Αλείφουμε την ζύμη με μαργαρίνη και την χαράζουμε. Ψήνουμε σε προθερμανσμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50-60
λεπτά