Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήRestaurantsΚορυφαία μπαχαρικά και...

Κορυφαία μπαχαρικά και μείγματα για τα εστιατόρια από την AL-CO

Η εταιρεία AL-CO A.E. από τον Λαγκαδά έχει την απόλυτη τεχνογνωσία πάνω στο μπαχαρικό και αρωματικά αποξηραμένα φυτά που χρησιμοποιούνται στην μαγειρική.

Πρωτοπορεί και ηγείται της κατηγορίας του μπαχαρικού εδώ και πέντε δεκαετίες, διατηρώντας χαμηλό επικοινωνιακό προφίλ, αφοσιωμένη κατά κύριο λόγο στην ποιότητα και στον επαγγελματισμό.

Εισχωρεί δυναμικά στο κανάλι του Food Service

Αν και έχει το κύριο όγκο στο κανάλι του οργανωμένου λιανεμπορίου και στις εξαγωγές διαθέτει πλήρη γκάμα προιοντών που έχουν σχεδιαστεί για τους επαγγελματίες του καναλιού Food Service.

Με κορυφαία ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές

Η AL-CO έχει καταφέρει με πολύ κόπο να χτίσει σημαντικό και αφοσιωμένο δίκτυο πελατών. Αυτό οφείλεται κυρίως στην απόλυτα ελεγχόμενη πρώτη ύλη, στην τεχνογνωσία επεξεργασίας και στις συσκευασίας. Αυτή την τεχνογνωσία την μετέφερε και στα προϊόντα που απευθύνονται στους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία AL-CO

Θέλετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία AL-CO, κάντε κλικ εδώ 

Συνεχίστε να διαβάζετε

Vegan γεμιστές πιπεριές και ντομάτες με μόνο τρία υλικά

Τα γεμιστά είναι παραδοσιακό πιάτο της Ελλάδας. Σας παρουσιάζουμε μια εναλλακτική vegan συνταγή με μόλις τρία συστατικά, αλάτι και πιπέρι. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 4 Πιπεριές 4 Ντομάτες 300g Ρύζι Καρολίνα 1 Κρεμμύδι ξηρό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 1 κ.γ. Αλάτι Λίγο Πιπέρι μαύρο...

Λαζάνια ‘a la Pizza’ με mozarella και κόκκινη σάλτσα βασιλικού ψημένα στο φούρνο

Τα Λαζάνια είναι σύμφωνα με τις ιστορικές αναφορές το παλαιότερο ζυμαρικό. Η ονομασία τους προέρχεται από το laganum. Η κλασική τους εκδοχή είναι με κιμά, αλλά τι γίνεται όταν διανύουμε την περίοδο της νηστείας ή όταν δεν τρώμε κρέας; Φτιάξαμε...

Μπατζίνα. Η πεντανόστιμη Θεσσαλική ζυμαρόπιτα

H Μπατζίνα είναι είδος πίτας που γίνεται χωρίς φύλλο και για αυτό συχνά ονομάζεται και ζυμαρόπιτα. Η προέλευση της είναι από την Ήπειρο και από την Θεσσαλία. Ήταν η πίτα των βοσκών και γινόταν συνήθως με τυρί Μπάτζο απ' όπου...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img