Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήFast FoodΓιατί μια επιχείρηση...

Γιατί μια επιχείρηση εστίασης χρειάζεται σύμβουλο

Σύμβουλος επιχείρησης εστίασης.  Ένας νέος και ίσως ο πιο παρεξηγημένους ρόλος σε μια επιχείρηση. Χρειάζεται ή είναι μια πολυτέλεια και πρόσθετο κόστος;

Μείνετε συντονισμένοι. Σύντομα κοντά σας

Συνεχίστε να διαβάζετε

Νέα εμφάνιση για τα καφέ Jacobs από την JDE Professional Ελλάς

Νέα εμφάνιση για τον καφέ Jacobs της εταιρείας JDE Professional Hellas.

Σπιτικός Μουσακάς – Homemade Moussaka

Ο Μουσακάς θεωρείται ένα από τα πιο προβεβλημένα πιάτα της Ελληνικής γαστρονομίας και ένα από τα βασικά πιάτα στα εστιατόρια, ειδικότερα σε αυτά που βρίσκονται σε τουριστικά θέρετρα. Λόγω των πολλών παρασκευών είναι πολλές φορές αποτρεπτικό να το μαγειρεύουμε...

Καλοκαιρινά μύδια με κέλυφος a la Greca

Το Ελληνικό καλοκαίρι θέλει τα θαλασσινά του και τα μύδια που είναι ένας από τους καλύτερους μεζέδες. Η συνταγή είναι από την Κρήτη από εστιατόριο 50 ετών. Για την προετοιμασία του θα χρειαστούμε 15-20 μύδια με κέλυφος, ένα ποτήρι λευκό...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img