Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήCook with usΤέλειος πικάντικος μπακαλιάρος

Τέλειος πικάντικος μπακαλιάρος

Οι μοναδικές συνταγές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της BonAppetit.gr.  Η συνταγή για για πικάντικο μπακαλιάρο περιλαμβάνει μαύρο πιπέρι και κόκκινο πιπέρι. Είναι ιδανική για αυτούς που τους αρέσουν οι πικάντικες και καυτερές γεύσεις.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 Κουτί μπύρα lager 500ml

300 gr Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 Φακελάκι ξηρή μαγιά

Λίγο Μαύρο πιπέρι

Λίγο Κόκκινο πιπέρι

1 κς Κόκκινη πιπεριά σκόνη καυτερή

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αδειάζουμε την μπύρα σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα συστατικά. Τα ανακατεύουμε και αφήνουνε τον χυλό για 1 ώρα στο ψυγείο. Προθερμάνουμε ηλιέλαιο στο τηγάνι, βάζοντας μια ποσότητα που θα καλύψει τον μπακαλιάρο. Βουτάμε ένα ένα τα κομμάτια στο κουκούτι- χυλό και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει.

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Σερβίρουμε με σκορδαλιά και με τηγανητή καυτερή πιπεριά.

Συνεχίστε να διαβάζετε

Γιουβέτσι με μοσχαράκι και κριθαράκι

Γιουβέτσι με μοσχαρίσιο κρέας και κριθαράκι είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που έχουν φέρει στην Ελλάδα οι Μικρασιάτες Έλληνες. Η λέξη «γιουβέτσι» προέρχεται από την τουρκική λέξη güveç, η οποία αναφέρεται σε πήλινο σκεύος που χρησιμοποιείται για το ψήσιμο φαγητών...

Gazpacho. Η καλοκαιρινή δροσερή σούπα λαχανικών

Η καταγωγή της σούπας Gazpacho προέρχεται από την Ισπανική Ανδαλουσία. Φημολογείται πως οι ρίζες της φτάνουν στα χρόνια της Ρωμαϊκής εποχής. Η Γκασπάτσο ήταν η σούπα των αγροτών και υπάρχουν πολλές παραλλαγές που διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή. Εδώ...

Χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό

Η συνταγή για Χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό είναι μια παραδοσιακή συνταγή που έχει ρίζες της στα νησιά του Αιγαίου και ειδικότερα σε αυτά που έχουν παράδοση την αλιεία. Ο συνδυασμός του κρασιού, της ντομάτας της ζάχαρης με μπαχαρικά, όπως...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img