Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Ενημέρωση, Ποιότητα, Καινοτομία

spot_img
ΑρχικήCook with usΤέλειος πικάντικος μπακαλιάρος

Τέλειος πικάντικος μπακαλιάρος

Οι μοναδικές συνταγές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της BonAppetit.gr.  Η συνταγή για για πικάντικο μπακαλιάρο περιλαμβάνει μαύρο πιπέρι και κόκκινο πιπέρι. Είναι ιδανική για αυτούς που τους αρέσουν οι πικάντικες και καυτερές γεύσεις.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 Κουτί μπύρα lager 500ml

300 gr Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 Φακελάκι ξηρή μαγιά

Λίγο Μαύρο πιπέρι

Λίγο Κόκκινο πιπέρι

1 κς Κόκκινη πιπεριά σκόνη καυτερή

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αδειάζουμε την μπύρα σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα συστατικά. Τα ανακατεύουμε και αφήνουνε τον χυλό για 1 ώρα στο ψυγείο. Προθερμάνουμε ηλιέλαιο στο τηγάνι, βάζοντας μια ποσότητα που θα καλύψει τον μπακαλιάρο. Βουτάμε ένα ένα τα κομμάτια στο κουκούτι- χυλό και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει.

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Σερβίρουμε με σκορδαλιά και με τηγανητή καυτερή πιπεριά.

Συνεχίστε να διαβάζετε

Vegan γεμιστές πιπεριές και ντομάτες με μόνο τρία υλικά

Τα γεμιστά είναι παραδοσιακό πιάτο της Ελλάδας. Σας παρουσιάζουμε μια εναλλακτική vegan συνταγή με μόλις τρία συστατικά, αλάτι και πιπέρι. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 4 Πιπεριές 4 Ντομάτες 300g Ρύζι Καρολίνα 1 Κρεμμύδι ξηρό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 1 κ.γ. Αλάτι Λίγο Πιπέρι μαύρο...

Λαζάνια ‘a la Pizza’ με mozarella και κόκκινη σάλτσα βασιλικού ψημένα στο φούρνο

Τα Λαζάνια είναι σύμφωνα με τις ιστορικές αναφορές το παλαιότερο ζυμαρικό. Η ονομασία τους προέρχεται από το laganum. Η κλασική τους εκδοχή είναι με κιμά, αλλά τι γίνεται όταν διανύουμε την περίοδο της νηστείας ή όταν δεν τρώμε κρέας; Φτιάξαμε...

Μπατζίνα. Η πεντανόστιμη Θεσσαλική ζυμαρόπιτα

H Μπατζίνα είναι είδος πίτας που γίνεται χωρίς φύλλο και για αυτό συχνά ονομάζεται και ζυμαρόπιτα. Η προέλευση της είναι από την Ήπειρο και από την Θεσσαλία. Ήταν η πίτα των βοσκών και γινόταν συνήθως με τυρί Μπάτζο απ' όπου...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img